У Франківську на п’яного водія, який скоїв аварію, склали три адмінматеріали

Кримінал, Новини

На вулиці Івасюка сталася дорожньо-транспортна пригода.

Водій автомобіля ВАЗ-21013 не дотримався безпечної швидкості руху та інтервалу і скоїв зіткнення з автомобілем RENAULT LOGAN, який рухався попереду, інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка. Оформленням ДТП зайнялися патрульні поліцейські, які під час спілкування з винуватцем пригоди виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловіку запропонували пройти освідування, результат якого показав – 1.51 проміле. Для водія ВАЗу, їздити у стані сп’яніння звична річ, оскільки протягом року його вже втретє оформляють патрульні.

Інспектори склали на водія протокол за ч. 3 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані), постанову ч.4 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами), та ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.