Прихована настройка в Windows 10 підвищує швидкість включення і роботи в два рази

Економіка, Новини

Операційні система для комп’ютерів, якщо говорити про дійсно популярні платфори, можна перерахувати по пальцях – це Windows 10, Linux Ubuntu і macOS Catalina, інформує Голос.if.ua.

В силу загадкових причин більшість людей використовує першу платформу з даного списку, тим самим прирікаючи себе на вічні страждання. Виникають вони через те, що десята «вінда» є генератором різних проблем, що виникають на постійній основі, особливо після установки великих апдейтів. Через це власникам комп’ютерів, планшетів і ноутбуків доводиться знову і знову віддавати гроші за ремонт, або ж витрачати свій власний час на рішення різних неполадок.

З плином часу Windows 10 починає працювати все гірше і гірше, а відбувається це через те, що її продуктивність постійно знижується. Виною всьому є не тільки дії співробітників Microsoft, але і ще і недобросовісні розробники, які випускають далеко не повністю готове ПО. Таке без будь-якого попиту забиває реєстр, селиться в автозавантаження і постійно працює у фоновому режимі. Якщо для досвідченого користувачам позбутися від такого додатка не складає ніяких труднощів, то новачок в світі комп’ютерів навряд чи навіть подумає про те, навіщо йому це взагалі робити. Багато хто навіть думають, що комп’ютер просто «постарів», як би смішно це не звучало.

Втім, звичайно, насправді з протягом часу електронний пристрій не може працювати гірше, якщо хіба що тільки в його ПО не закладені спеціальні алгоритми, які знижують швидкодію. Як стало відомо, в операційній системі Windows 10 існує прихована настройка, а її використання призводить до того, що дуже відчутно підвищується швидкість включення всього пристрою, а також, крім того, швидкість роботи. Як відомо, чим швидше працює комп’ютер, планшет, ноутбук, моноблок або якийсь інший гаджет, тим більше різних завдань з його допомогою можна виконати за колишній інтервал часу.

Одна з головних причин, чому з плином часу «вінда» починає працювати набагато гірше, полягає в його засміченні різним ПО, яке встановлює власник електронного пристрою. Щоб повернути все назад потрібно просто відкрити меню «Пуск», після чого в рядку пошуку ввести «Диспетчер завдань» і запустити цю програму. Програмний продукт потрібно відкрити розділ «Автозавантаження», а потім видалити звідти будь-які програми, крім драйверів і якихось інших, які необхідні на постійній основі. В ідеалі, включені повинні бути не більше трьох додатків. Всі зміни вступлять в силу після перезавантаження, тому що відразу після неї вдасться відчути значний приріст в швидкості включення і загальному швидкодії.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.