Як носити міні-спідниці і не виглядати вульгарно

Новини, Суспільство

Чи є деталь в жіночому гардеробі, яку просто обожнює сильна половина людства? Абсолютно точно, це не горезвісний оверсайз і не спідниці-міді, лідируючі ось уже кілька сезонів поспіль. Міні-спідниці дуже сильно подобаються чоловікам, особливо незнайомим.

Як же носити міні-спідниці стильно, не виходячи за межі “доброго” смаку? Відповідає Елла Маковей – персональний стиліст, інформує Голос.if.ua.

«Зайва сексуальність недоречна в повсякденному гардеробі. Якщо ми не хочемо, щоб образ виглядав вульгарно, слід робити ставку на романтику, чистоту кольору і ліній».

Ніжні, пастельні кольори і фактури

Сукні та спідниці міні виглядають не так провокаційно, якщо виконані з ніжного шовку, шифону або бавовняного. Світлі відтінки рожевого, білого, бежевого і жовтого асоціюються не з пристрастю і агресивною сексуальністю, а, навпаки, з невинністю і романтикою. Прекрасний вибір для побачення!

Вільні і напівприталені силуети

В наші дні носити щось занадто приталене – прирівнюється до модного злочину. Сьогодні актуальні вільні і напівприталені силуети в одязі. Не будемо плутати їх з overszie-моделями. Наприклад, спідниці та сукні А-силуету, об’ємні блузки та жакети. Рюші, волани також додають об’єму. У такому виконанні міні-спідниці виглядають грайливо, але не провокаційно.

Строгий або діловий образ з міні

Жакет, водолазка, сукня-сорочка з довгим рукавом, шовкова хустка, що закриває шию, надають образу строгості і зібраності. Всі ці деталі відмінно грають на контрасті. Навіть при наявності міні-спідниці дівчину не можна дорікнути в легковажності.

Компромісне поєднання

Приталена міні-сукня, шпильки, томний погляд, яскрава помада – кожен штрих в цьому образі підвищує градус пристрасті. Сьогодні модниці діють інакше. В образі достатньо однієї речі, що називається, «з перчинкою». Якщо це міні-спідниця, то всі інші аксесуари вибираються в нейтральній, романтичній або спортивній стилістиці. Наприклад, взуття – кеди або балетки на низькому ходу. Блузка з воланами або об’ємними рукавами, чоловіча сорочка або светр оверсайз. Волосся, зібране в недбалий пучок, кінський хвіст або заплетене у французькі коси, надають образу розслабленості.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.