Жінка пожертвувала 2,5 тонни грудного молока

Здоров'я, Новини

Елізабет вже майже три роки кожен день зціджує грудне молоко літрами. У самої жінки дві дочки – одній з них три роки, а другий шість місяців. Малятку на добу потрібно всього близько 600 мілілітрів грудного молока, але через гіперлактацію організм її мами виробляє в десять разів більше, інформує Голос.if.ua .

Ще під час вигодовування старшої дочки Елізабет вирішила ділитися молоком з тими, хто його потребує. Всього вона пожертвувала приблизно 2,5 тонни молока. Частина вона віддає мамам, які живуть по близькості , у яких проблеми з лактацією, а решту вони з чоловіком відвозять в каліфорнійський банк молока.
Елізабет розповідає, що зціджує молоко п’ять разів на день. Це зовсім не приємна процедура, але жінка відчуває задоволення від того, що допомагає безлічі незнайомих малюків рости здоровими. Після зціджування молоко потрібно правильно упакувати, простерилізувати і зробити маркування. Це займає дуже багато часу. Молочний банк платить долар за кожну упаковку, але всі ці гроші йдуть на обладнання для зціджування, упаковки та зберігання молока.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.