Зірковий прикарпатець запрошує підписників на свій День народження

Новини

Відомий прикарпатець Богдан Юсипчук святкує 5 липня День народження.

В цей день Юсипчук підбиває підсумки своїх досягнень за рік та ставить нові цілі. Про це Богдан написав на власній сторінці в Інстаграм, пише Фіртка, інформує Голос.if.ua.

“А ще влаштовую круте паті для найближчих! Ви мої підписники, моя банда, моя інстасім’я, підтримуєте і мотивуєте мене кожен день бути краще. В цьому році я хочу запросити одного з Вас до себе на день рожденія! Що для цього потрібно зробити? Перше, написати “хочу на ДН” і чому хочу в коментарях, зробити сторіс з моїм фото. Друге, написати в сторіс “хочу на днюху до @iusypchuk_bogdan. Ось і все! У середу я виберу найцікавіший для мене коментар і особисто запрошу Тебе на свято”, – йдеться у дописі.

Довідково:

Богдан Юсипчук (нар. 5 липня 1988, Косів, Івано-Франківської області) — український кіно- та театральний актор, модель, володар титулів «Містер Україна» (2014) та «Mister Sea World» (2018).

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.