Вибух на дитячому майданчику в Дніпропетровській області: двох дітей прооперували, ще двоє – на операційному столі

Здоров'я, Кримінал

За словами голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова, усі діти, постраждалі внаслідок вибуху на дитячому майданчику, – живі, вночі прооперували двох найважчих пацієнтів. Загалом 1 липня шестеро дітей дістали поранення.
Двох дітей, постраждалих унаслідок вибуху на дитячому майданчику в Дніпропетровській області, прооперували, ще двоє перебувають зараз на операційному столі, заявив 2 липня у Facebook голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

“Діти, що вчора постраждали від вибуху, – усі живі. Двох найважчих уночі прооперували. 16-річний хлопець усе ще на штучній вентиляції легенів, але лікарі говорять, що стабільний. П’ятирічний малюк – у свідомості. Ще двох зараз почали оперувати”, – написав він.

За словами голови облради, у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні є все необхідне для допомоги постраждалим.

Як заявив “Укрінформу” завідувач приймального відділення медзакладу Ігор Майденко, двоє дітей перебувають у реанімації.

1 липня у селі Пашена Балка Дніпровського району Дніпропетровської області внаслідок вибуху невідомого пристрою на дитячому майданчику шестеро дітей дістали поранення, повідомили в поліції. Потерпілим дітям – від чотирьох до 16 років. Кримінальне провадження відкрили за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або боєприпасів) Кримінального кодексу України.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.