Скільки в нас людей буде гинути? Марцінків незадоволений роботою рятувальників і поліції на міському озері

Кримінал, Новини

Вчора, 1 липня, на міському озері Івано-Франківська втопилася жінка.Відтак, міський голова Руслан Марцінків розкритикував роботу рятувальної служби та патрульних, котрі, на його думку, неналежним чином контролюють ситуацію біля водойми.

Про це йшла мова сьогодні на оперативній нараді, передає Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

«Поліція, рятувальники, чого у нас люди далі топляться? Скільки в нас людей буде гинути?», – звернувся мер.

На що рятувальники відповіли, що треба поставити сітку і паркан навколо озера, а поліцейські зазначили, що патрулюють озеро в силах своїх можливостей.

«Для чого там рятувальники і станція, якщо ви не можете людину врятувати… На озері є небезпека, треба щось з цим робити. Добре вже хоч муніципальна варта патрулює. Вам говориш, говориш, а нічого нема. Як пороблено. Паркан поставити? Ціле озеро обгородити? Та це дурня», – зауважив Марцінків.

У свою чергу заступник міського голови Микола Вітенко додав, що на міському озері є чотири головних локації для купання. І треба рятувальників розставити на них, а не скупчувати в одній станції.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.