“Франківський опір” та “Бандерівіський схрон” – переможці конкурсу проєктів щодо реабілітації бійців

Новини, Суспільство

Сьогодні, 2 липня, у Франківську відбулося засідання конкурсної комісії з розгляду проектів соціально-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції.

За рішенням конкурсної комісії переможцями конкурсу проектів визначено громадські організації “Благодійний фонд “Франківський опір” і Центр для учасників АТО та їхніх сімей “Бандерівський схрон”, інформує пресслужба облради.

Зауважимо, що пріоритетами конкурсу є підтримка учасників АТО/ООС та членів їх сімей, створення умов психологічної реабілітації шляхом фізичної терапії, творчих занять (групова та індивідуальна робота), залучення фахівців з психологічною освітою для реабілітації учасників АТО та членів їх сімей, проведення заходів, спрямованих на підтримку та соціальну інтеграцію учасників АТО/ООС та членів їх сімей.

Фото: пресслужба облради.

Передбачено співфінансування проекту (програми) в розмірі не менш як 25% загального обсягу фінансування зі сторони учасника. Внесок для реалізації проекту (програми) може здійснюватися учасником у формі матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, проїзду тощо.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.