“Творча Криївка” проект реабілітації воїнів (відео)

Новини, Суспільство

Відкриття театральної резиденції у Верховині 26 липня стартує проект “Мистецькі резиденції для бійців”.

Це другий етап підтримки учасників війни, який здійснює Міжнародний благодійний фонд “Творча Криївка”.У відборі приймало участь більше 100 учасників АТО. Про це говоримо з керівником проекту Віталіна Маслова (+380962775220), Олегом Шульгою і учасниками Романом Гребенюком: Інформує Голос.if.ua -Детальніше у відео:

Благодійна органцізація Міжнародний благодійний фонд “Творча криївка” вже шостий рік реалізує проекти по підтримці учасників АТО\ООС їх рідних та родин загиблих. Успішність діяльності за авторською методикою  Віталіни Маслової “творча реабілітація” показують як наукові дослідження, так і відгуки ветеранів та їх рідних.

Діяльність фонду добре знайома жителям Прикарпаття та Франківська-адже саме тут з жовтня 2014 розпочалася робота проекту “Творча Криївка для бійця” , тут пройшли перші виставки картин, створених бійцями під час проектів, соціакультурних заходів.

У грудні 2018 було розпочато підготовку нового проекту -“мистецькі резиденції для бійців”, який дає можливість ветеранам та діючим військовослужбовцям через заглиблення в один з видів мистецтва (театр, література,кіно, живопис) відкрити нові грані власної особистості та заявити про свій внутрішній світ суспільству.Найкращі українські митці беруть участь у підтримці наших військових, що дає можливість не лише для саморозвитку учасників, але й для створення унікального мистецького продукту-п”єси та вистави, кінотворів та картин.

перший проект- театральна резиденція-реалізовуватиметься в партнерській співпраці з Івано-Франківським національним академічним драматичним театром імені І.Франка.

Триває збір коштів , детальніше дивитись тут  https://biggggidea.com/project/mistetski-rezidentsi-dlya-bijtsiv/

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.