З 1 липня підвищиться вартість адміністративних послуг за оформлення біометричних документів

Новини, Суспільство
Вже традиційно у міграційній службі Івано-Франківщини відбувся прес-брифінг для журналістів регіональних засобів масової інформації з питань, які цікавлять людей.

На жаль, цього разу не дуже оптимістична інформація. З 1 липня підвищується вартість адміністративних послуг за оформлення біометричних документів, пише Голос.if.ua.

Начальник УДМС України в Івано-Франківській області Сергій Саїв проінформував про урядову постанову, відповідно до якої вартість адміністративних послуг збільшується на 30 відсотків. У цьому разі варто зазначити, що відповідно до ст. 20 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» гранична вартість адміністративних послуг залежить від розміру прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня календарного року.

Інформація про нову вартість оформлення біометричних документів розміщена в засобах масової інформації та на інформаційних стендах у територіальних підрозділах міграційної служби. При цьому звертаємо увагу громадян на те, що оформити паспорт громадянина України чи закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі ДМС України ( український паспорт – виключно за місцем реєстрації), а також скориставшись сервісом «Електронної черги».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.