YouTube додав три нові корисні функції

Новини

YouTube почав прислухатись до прохань користувачів.

Одне з найчастіших – це бажання контролювати контент, який з’являється на головній сторінці та у пропозиціях «Дивитися далі». В офіційному блозі відеосервісу було опубліковано інформацію про три нові нововведення, інформує Голос.if.ua.

Що нового в YouTube:
  • На головній сторінці з’являться теми, якими ви цікавитесь. Обираючи будь-яку з них, ви побачите ролики відповідної тематики. Опція буде доступною для зареєстрованих користувачів і, поки що, англійською мовою у застосунку для Android. Скоро вона з’явиться для iOS, ПК та іншими мовами.
  • Можна видалити пропозиції від каналів, які ви не хочете дивитись. Просто натисніть на три крапки поруч із відео на головній сторінці і оберіть «Не рекомендувати канал». Після цього, відео з каналу не будуть вам пропонуватись на YouTube. Але підписатись на нього або знайти у пошуку його все ще можна. Ця опція доступна по всьому світу для Android та iOS. Скоро буде доступна для ПК.
  • Інколи відеосервіс рекомендує відео з каналів, які ви раніше не бачили, на основі того, що інші глядачі з подібними інтересами дивились ці ролики. Коли пропонуватиметься відео на основі цих даних, то під відео можна побачити відповідний напис. Таким чином, ви зможете знайти інші цікаві канали згідно з вашими уподобаннями. Ця опція доступна у всьому світі для iOS. Для Android та ПК з’явиться незабаром.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.