Володимир Шкварилюк у прохідній частині списку партії “Українська стратегія Гройсмана”

Новини, Політика

На позачергові парламентські вибори ЦВК зареєструвала 63 кандидати в народні депутати виборчого списку політичної партії “Українська стратегія Гройсмана”.

І серед них — наш земляк народний депутат України Володимир Шкварилюк.

Політична партія “Українська стратегія Гройсмана” одна з двох політичних сил, що гідно віднеслися до Івано-Франківської області.

Серед всіх політичних партій, що йдуть на парламентські вибори, в її виборчому списку представник від Прикарпаття отримав прохідне місце – №12.

А у списку ВО «Свобода» достойно представлений очільник області Олександр Сич.

«Вірю, що прикарпатці достойно оцінять такі кроки від політичної сили керівника українського уряду і проголосують за Політичну партію «Українська стратегія Гройсмана». Члени нашої команди — відповідальні люди, які не дивляться на світ через рожеві окуляри, а наполегливо і покроково досягають поставлених цілей.», – наголосив народний депутат України Володимир Шкварилюк.


Довідка:

Шкварилюк Володимир Васильович, народився 9 липня 1974 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в селі Крихівці міста Івано-Фрранківська, судимість відсутня, включений до виборчого списку політичної партії “Українська стратегія Гройсмана” під № 12.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.