В Івано-Франківську представили виборчу програму партії “Сила і честь”

Новини, Суспільство

Сьогодні, 27 червня, в Івано-Франківську відбулася презентація передвиборчої програми та обласного штабу політичної партії “Сила і честь” про це інформує Голос.if.ua.

Партія є представником консервативно-демократичного крила українського політикуму та опирається у своїй діяльності на фаховий рівень та професіоналізм її представників, які мають досвід як політичної, так і управлінської роботи, пише 

Прекрасно розумію сучасний запит до нових облич, але професійність і фаховий підхід нашої команди дозволять забезпечити зміни у суспільстві. Мені, як економісту із досвідом, імпонує те, що партія будує свою програму на принципово новій стратегії економіки”, – наголосила керівник обласного штабу Галина Карп.

Заступником голови обласного штабу є Олег Пилип’юк, заступник начальника відділу з агітаційної роботи Дмитро Білінчук, керівник окружного виборчого штабу №83 Галина Боднар, керівник окружного виборчого штабу №84 Володимир Струк, керівник окружного виборчого штабу №85 Михайло Лоп’янко, керівник окружного виборчого штабу №86 Іван Дирів, керівник окружного виборчого штабу №87 Оксана Стасишин, керівник окружного виборчого штабу №88 Любомир Гергелюк, керівник окружного виборчого штабу №89 Мар’ян Пліхтяк.

Висуває “Сила і честь” своїх кандидатів і у двох одномандатних виборчих округах: округ №88 Мирослав Григорук та в окрузі №89 Василь Якібчук.

“Команда Ігоря Смешка – це не титули, це досвід жити по честі і совісті”, – відзначає Галина Карп і додає, що впевнена у людях, які представляють політсилу на Прикарпатті.

Щодо програми партії, то тут є три базові принципи: поява та закріплення потужного середнього класу із високим рівнем достатку; чітке розмежування гілок влади, максимальне делегування повноважень органам місцевого самоврядування; заснування партій із чіткою ідеологією та прозорою структурою.

“Наш головний політичний пріоритет – дотримання Конституції України і законності. Переконані, що головне завдання держави – гарантування безпеки кожного її громадянина, гідне медичне, соціальне забезпечення, що, власне, і передбачає Конституція”, – відзначає Карп.

Ключовими елементами стратегії економічного розвитку України у партії називають: подолання бідності населення, у тому числі через подолання корупції, ліквідацію економічно необґрунтованих складових у тарифах; деолігархізацію, деофшоризацію та детінізацію економічних відносин; впровадження ефективної системи законодавчого захисту приватної власності та підприємницької діяльності; земельна реформа; модернізація транспортної системи та інше.

Акцентують увагу у партії і на необхідності реформування сектору безпеки, який включає у себе нарощення бойових потужностей, повернення поваги до життя і гідності військовослужбовця, забезпечення зближення з НАТО, а у перспективі і отримання ПДЧ а Альянсі. Також наголошують на необхідності створення оперативного та стратегічного резерву на базі формувань територіальної оборони.

У внутрішній політиці пріоритетом є національна консолідація суспільства, створення сучасного незалежного від влади суспільного теле- та радіомовлення, державна підтримка переселенців з Криму та Донбасу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.