Громадські активісти виявили крадіжку лісу на Коломийщині (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

22 червня 2019 року громадські активісти Коломийщини виявили крадіжку лісу в Старогвіздецькому лісі про це інформує Голос.if.ua.

Варвари під приводом санітарної рубки, зрізали здорові дерева цінних порід, дуба, бука та грабу. Документувати крадіжку Коломийський відділ поліції прислав аж сержанта поліції, зрозуміло, що ніхто з «правоохоронців» огляд місця події із залученням спеціалістів лісового господарства та екологічної інспекції для встановлення розмірів збитків не проводив. Отже з великою ймовірністю і ця крадіжка лісу залишиться непокараною, а злочинці уникнуть справедливої відповідальності.

А, тим часом український ліс на відміну від України і українців продовжує «мігрувати» до ЄС… Про крадіжку лісу повідомив громадський активіст Віктор Надурак на своїй сторінці у ФБ.

Детальніше у відео:

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.