Франківський підприємець сплатить понад 65 тисяч котельно-зварювальному заводу

Кримінал, Новини

Суд стягнув з підприємця на користь ДП “ Івано-Франківський котельно-зварювальний завод» понад шістдесят п’ять тисяч гривень, інформує Голос.if.ua.

Заступник військового прокурора Івано-Франківського гарнізону, звернувся до Господарського суду Івано-Франківської області із позовом в інтересах держави, уповноваженим органом якої здійснювати відповідні функції у спірних відносинах є:  Державний концерн “Укроборонпром”, в особі Державного підприємства “Івано-Франківський котельно-зварювальний завод” до Фізичної особи – підприємця Шпільки Андрія Андрійовича, про стягнення заборгованості в сумі 95 222,57 грн.

Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області від 24.05.2019 стягнуто з  Фізичної особи – підприємця Шпільки Андрія Андрійовича на користь Державного підприємства “Івано-Франківський котельно-зварювальний завод”  – 65 222, 57 грн.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.