Засоби, які допоможуть вивести сіль з організму

Здоров'я, Новини

З кожним роком все більше людей скаржаться на відкладення солей в життєво важливих органах і кістках. Лікарі серед головних причин цієї проблеми бачать поганий обмін речовин, малу рухливість, неякісне і незбалансоване харчування, а також вроджені особливості організму, інформує Голос.if.ua.

Проблема в тому, що накопичення солей відбувається майже безболісно, ​​а тому людина занадто пізно звертає увагу на проблему. Хоча в перший час впоратися з «забрудненням» організму куди простіше.

Тому сьогодні ми розповімо, як вивести солі з організму народними засобами, діючи при цьому максимально м’яко і акуратно.

Петрушка і лимон

Щоб успішно боротися з неприємною проблемою, в першу чергу пропонуємо розглянути сечогінний засіб, яке легко приготувати з меду, петрушки і парочки лимонів.

СКЛАДОВІ:

  • 250 г кореня петрушки
  • 150 г листя петрушки
  • 250 г лимонів
  • 300 г теплого меду

ПРИГОТУВАННЯ

Корінь петрушки разом з вимитими неочищеними лимонами пропусти через м’ясорубку.

Додай в перемелену суміш нарізане листя петрушки і залий медом. Ретельно все перемішай.

Такий засіб слід пити 3 рази щодня по одній чайній ложці. Відзначимо, що перш за все слід пройти УЗД, щоб переконатися, що в нирках немає великих каменів.

Варто звернути увагу на ще одну настоянку, але вже на горіховій шкірці, яка також допомагає швидко і безболісно прибрати відкладення солей.

СКЛАДОВІ:

  • 40 зелених волоських горіхів
  • 2,5 л води

ПРИГОТУВАННЯ:

Як відділиш шкірку від горіхів, склади її в каструлю, залий водою і постав на повільний вогонь.

Вари приблизно 30 хвилин. Після чого остуди відвар і прибери на добу в темне місце.

Приймати настоянку слід по півсклянки вранці, вдень і перед сном.

Ліків вистачить приблизно на тиждень, а тому для наступних 7 днів потрібно приготувати аналогічну настоянку. Курс прийому – 5 тижнів, потім місяць перерви і повтор курсу лікування.

На додаток щодня з’їдай ще 5-10 свіжих горіхів.

Відзначимо, що така настоянка заборонена людям, що страждають від надлишку йоду в організмі. Щоб перевірити його рівень, достатньо нанести на будь-яку ділянку тіла йодну сітку. При надлишку йоду в організмі сітку буде добре видно на шкірі навіть через 8 годин. Таким людям горіхові настоянки заборонені.

Самолікування може зашкодити здоров’ю, тому перед застосуванням засобів народної медицини, проконсультуйтеся з лікарем.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.