Небезпечна скейт – площадка на пам’ятнику та забудовники хижаки Івано-Франківська (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

По вул. Грушевського, що в самісінькому центрі м. Івано -Франківська, у підніжжя пам’ятного комплексу зведеного на честь возз’єднання Західної та Східної України, діти облаштували скейт -площадку для відточування навичок катання, екстрим -трюків на скейтах та самокатах про це інформує Голос.if.ua.

Наші діти молодці, вони не пішли у підвали, не нюхають клей, не вживають наркотики та алкоголь, а займаються спортом.

Але ж чому підлітки займаються саме у центрі міста на пам’ятному комплексі біля будинку  ОДА, обласної та міської ради, чому не пішли на спеціально облаштовані площадки для занять екстремальними видами спорту? Може міськрада не виділяла під це земельні ділянки? Та ні ділянки виділялися і під будівництво кортів, волейбольних та екстрим -площадок , однак забудовники хижаки не виконували умов оренди і забудовували висотками наше місто забуваючи про дітей і дорослих.

Я навіть не хочу згадувати проблему руйнації пам’ятника, вона насправді другорядна, питання в безпеці дітей, які займаються екстремальними видами спорту в необлаштованих місцях без можливості швидкого порятунку. Те, шо в наших окремих забудовників -скоробагатьків взагалі отрафовані такі почуття, як мораль, етика, християнська культура ми знаємо давно, але чому вони не думають про своїх дітей та унуків, адже травмуватися чи не приведи Господь більш трагічні наслідки можуть трапитись і з їхніми чадами.

Шановні представники влади та забудовники задумайтесь про це коли черговий раз будете бити поклони у Церквах, відмолювати смертні гріхи, намагатися викупити через «посередників» свою душу та спасіння. Очистіть душу і зробіть спільно влада, депутати та забудовники у кожному мікрорайні м. Івано-Франківська скейт площадки, треки та інші комплекси для повноцінного спортивного розвитку наших дітей. Це вам неодмінно зарахується і на небі і на землі! Думайте!

Подробиці у відео:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.