Рятувальники знайшли у Карпатах загублену туристку з Києва

Новини, Туризм

У суботу, 15 червня о 18.30 год рятувальники отримали повідомлення про те, що на г. Піп Іван до Явірницького відділення звернувся по допомогу житель Києва, який розповів про загублену туристку.

Під час сходження з г. Піп Іван одна туристка з учасників походу (всього 4 осіб), 38-річна жителька Києва, відстала від групи та заблукала, ймовірно, в напрямку озера Марічейка.

На пошуково-рятувальні роботи вийшли працівники Явірницького відділення.

Станом на 23.00 год 15 червня за інформацією керівника пошукових робіт – рятувальниками обстежено стежку з г. Піп Іван на полонину Гропа, траверс гори Шурин, полонину Веснарка, туристичний маршрут на озеро Марічейка, пошукові роботи тимчасово призупинено.

У неділю, 16 червня з 6.00 год 3-ма пошуково-рятувальними групами відновлено ведення пошукових робіт з залученням рятувальників Явірницького та Верховинського відділень.

О 12.10 год пошукова група Явірницького ПРВ, яка слідувала на ротацію, на південному схилі г. Піп Іван знайшла потерпілу туристку, супроводила її на г. Піп Іван та в подальшому до с. Шибене. Стан потерпілої задовільний про це інформує Голос.if.ua

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.