Екс-регіонал Єфремов з місць позбавлення волі балотуватиметься до ВРУ від Опоблоку

Кримінал, Новини

У першу десятку виборчого списку Опозиційного блоку увійде колишній голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов, який наразі затриманий за підозрою в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканість України. Про це повідомляє прес-служба ОБ.

За словами народного депутата Євгена Мураєва, Єфремов увійде у список замість юриста Володимира Пилипенка, який вирішив не брати участь у виборчій кампанії, а зосередиться на своїй професійній кар’єрі.

На думку Мураєва, Олександр Єфремов три роки перебуває в місцях позбавлення волі начебто “за абсолютно надуманими звинуваченнями”, які не мають доказової бази.

Окрім того, представник Опоблоку висловив сподівання, що на цю ситуацію зверне увагу президент Володимир Зеленський, який звільнить не тільки Єфремова, а й “тисячі інакомислячих”.

Як раніше повідомляв Today.ua, партія “Опозиційний блок” висунула 225 кандидатів у списку за загальнодержавним виборчим округом.

У той же час з переліку кандидатів на позачергових парламентських виборах від партії “Голос” в одномандатних округах були виключені два претенденти через зв’язки з “Опоблоком” і Віктором Медведчуком.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.