На проведення Дня Незалежності Івано-Франківськ витратить понад 200 тисяч гривень

Новини, Суспільство

Про це йшлося сьогодні на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Також виконавчий комітет затвердив перелік підготовчих та організаційних заходів для проведення культурно-мистецьких заходів, присвячених 28-й річниці Незалежності України та Дню Державного Прапора України, пише Голос.if.ua.

Найбільші державні свята України – День Державного прапора та День Незалежності – у Франківську відзначать 23 та 24 серпня цілою низкою урочистостей.

24 серпня на оглядовому майданчику Ратуші відбудеться перформанс «Літачки дитячих мрій», святковий концерт «Є найсвятіше слово на землі» у Крихівцях, святковий концерт за участю відомих молодіжних гуртів на площі Франка.

25 серпня відбудуться тематичні концерти у Народних домах Микитинців та Угорників. На вулиці Лесі Українки влаштують проєкт «Мистецька вулиця», на площі біля Народного дому «Княгинин» – святковий концерт та в міському парку – екоакцію «Бережемо рідну землю» та майстер-клас «Виготовлення карти України».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.