«Слуга народу» виключила зі свого виборчого списку трьох кандидатів

Новини, Політика

Партія «Слуга народу» виключила зі свого списку на вибори в Раду трьох кандидатів про це інформує Голос.if.ua.

Мова йде про Дмитра Співака (№33), Ірину Панченко (№73) та Вадима Гутцайта (№81).

У партії наголосили, що так звані «постпраймеріз», на яких мають переглядати виборчий список, ще не почалися. Водночас 10 червня партія повідомляла про старт цих «постпраймеріз».

9 червня партія президента Володимира Зеленського «Слуга народу» представила сто перших людей із виборчого списку партії.

З'їзд партії «Слуга народу» у ботанічному саду у Києві, 9 червня 2019 року

З’їзд «Слуги народу» у ботанічному саду: «Україна розцвіте, і будемо саджати»

До першої десятки потрапили Дмитро Разумков, голова партії «Слуга народу», Руслан Стефанчук, радник та представник Зеленського у Верховній Раді, Ірина Венедіктова, радниця штабу Зеленського з юридичних питань, Давід Арахамія, волонтер, Галина Янченко, експертка з питань антикорупційної політики, Михайло Федоров, керівник digital-напряму «Слуги народу», Олександр Корнієнко, керівник передвиборчого штабу партії, Анастасія Красносільска, експертка з податкового та антикорупційного законодавства, Олександр Ткаченко, директор каналу «1+1» та Жан Беленюк, чемпіон світу з грекоримської боротьби.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.