Білоберізька об’єднана громада отримала екскаватор від програми DOBRE

Новини, Суспільство

Екскаватор-навантажувач допоможе громаді ліквідовувати наслідки негод та покращити інфраструктуру.

Вартість техніки – понад два мільйони гривень. Ключі голові громади вручив керівник програми DOBRE Беррі Рід, пише Голос.if.ua.

“Я радий передати вам цю, вкрай потрібну у горах, техніку. Сподіваюся, що тепер громада усе краще даватиме собі раду у випадку негод та зможе самостійно покращувати інфраструктуру”, – зазначив керівник програми DOBRE Беррі Рід.

Білоберізька об’єднана громада вже більш як три роки співпрацює із програмою USAID DOBRE. Спершу спеціалісти розробили індивідуальну стратегію розвитку, допомогли із облаштуванням майданчиків для рекреації, навчанням працівників.

А тепер закупили багатофункціональний британський навантажувач JCB.

“Ми дякуймо програмі DOBRE за допомогу в цілком різних сферах. Тепер ми зможемо якісніше доглядати шістдесят кілометрів наших комунальних доріг, будемо краще підготовані до надзвичайних ситуацій, а також займемося розбудовою громади”, – зазначив Дмитро Іванюк, голова Білоберізької об’єднаної громади.

Екскаватором опікуватиметься комунальне підприємство Білоберізке, яке зможе надавати послуги як мешканцям громади, так і сусідам. Таким чином поповнюючи місцевий бюджет.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.