Прикарпатець Євген Нищук потрапив у список партії Гройсмана

Новини, Політика

Днями свій перший з’їзд у “Мистецькому Арсеналі” провела партія “Українська стратегія”, яку очолює прем’єр-міністр 41-річний Володимир Гройсман.

Про це передає кореспондент Голос.if.ua.

“Ми йдемо до парламенту, щоб продовжити реформи. Наша мета — сильна економічна модель, щорічне зростання ВВП на 5–7 від­сотків, міцний середній клас, який формують учителі, лікарі, фермери, підприємці”, — сказав Гройсман.

У партію ввійшли міністр освіти і науки Лілія Гриневич, перша заступниця міністра інформполітики Еміне Джапарова, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, прикарпатський міністр культури Євген Нищук, міністр юстиції Павло Петренко, екс-заступник глави Адміністрації президента Порошенка Сергій Марченко, секретар Вінницької міськради Павло Яблонський та депутати від “Народного фронту” Андрій Тетерук і Віктор Єленський.


Довідка Голос.if.ua:

Євген Миколайович Нищук — український актор театру та кіно. Народний артист України. Міністр культури України з 27 лютого до 2 грудня 2014 року та з 14 квітня 2016 року дотепер


 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.