У Франківську на вісім професійних дяків-регентів стало більше (фото)

Новини, Суспільство

У суботу, 8 червня, завершили своє навчання та отримали дипломи восьмеро випускників Дяківсько-регентського інституту Івано-Франківської Академії Івана Золотоустого.

Четверо дівчат та чотири чоловіки мають різні професії, різноманітну освіту, серед них є і медики, і дизайнери, і кухарі, і інженери, проте всіх їх об’єднала любов до співу, Церкви, богослужінь, інформує Голос.if.ua. з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію.

За три роки навчання і літургійної практики стали добрим фундаментом, на якому церковні співці будуватимуть своє служіння та розвивати свої таланти.

Урочистість в храмі св. Йосафата Івано-Франківської Духовної семінарії, розпочалась Чином поставлення читця, співця і свіченосця, який уділив випускникам Архієпископ та Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин.

На святі були присутніми студенти, викладачі, рідні і друзі. Урочисту Архієрейську Літургію супроводжував співом хор студентів Дяківсько-регентського інституту.

По завершенні відбувся святковий концерт духовної музики.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.