Тисменицьким депутатам “своя сорочка ближча до тіла”… (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В місті Тисмениця одному із найбагатших міст Івано-Франківської області відомому на всю Україною своїми виробами із хутра, більшість вулиць потребують ремонту у зв’язку із зруйнуванням асфальту.

Частина вулиць Тисмениці взагалі має щебневе або ґрунтове покриття. Проблемою будівництва та ремонту доріг в Тисмениці перейнялися місцеві депутати, але напевно зрозумівши, що грошей у бюджеті на всіх не вистачить вирішили покласти асфальт до своїх помешкань. Можливо так співпало із якимось планом «масштабних робіт», але в першу чергу 200 метрів нового асфальту було покладено по вул. Шевській в акурат до помешкання родини депутата Круліківського та вул. Горбаля де проживає родина іншого «слуги народу» пана Яцюка. «Як то кажуть своя вишиванка до тіла ближча».

У зв’язку із вказаним фактом редакцією газети «Голос народу Івано-Франківщини та сайту Голос.if.ua проводиться журналістське розслідування і відповідні запити скеровано до Тисменицької міськради.

Подробиці у відео:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.