Поліція затримала машину з активістами, які їхали на суд по Гандзюк – активісти

Кримінал, Новини

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення зброї в автомобілі, на якому активісти з Дніпра їхали на суд у справі вбивства Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

«06 червня о 13:53 до Новомиколаївського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на блокпості зупинено авто «Део Нексія», в якому знаходилась група молодих людей приблизно 20-25 років в чорній формі, у яких були предмети схожі на зброю та файєри», – йдеться у повідомленні.

Поліція встановила, що у машині перебували четверо осіб 1996, 1996, 2000 та 2001 років народження.

Зазначається, що у ході перевірки автомобіля виявили та вилучили 2 пістолета, 10 патронів, «4 предмети, схожі на холодну збро – ножі, файєри та балончики».

Поліція встановлює мету зберігання та перевезення зброї. Кримінальне провадження відкрили за ознаками ст. 263 ККУ.

Нагадаємо:

У четвер, 6 червня, Покровський райсуд Дніпропетровської області затвердив угоду зі слідством обвинувачених у нападі на громадську діячку Катерину Гандзюк і призначив їм покарання від 3 до 6,5 років в’язниці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.