Франківці створюють громадський патруль, щоб слідкувати за порядком біля школи у своєму районі

Новини, Суспільство

Мешканці мікрорайонів «Гірка» та «Кобзарик» планують створити громадське патрулювання біля Івано-Франківської загальноосвітньої школи І ступеня № 8.

Про це у Facebook розповів колишній патрульний і спецпризначенець Назар Кішак

За його словами, кожного вечора на території школи №8 різні люди смітять, курять та вживають алкоголь, а згодом на цій же території гуляють діти. У коментарі “Галці” Кішак розповів, що планують патрулювання з 19:00 і до 23:00.

“З кожного під’їзду, а їх є п’ять, будуть патрулювати люди по 45 хвилин. Також плануємо разом з Мстиславом Тарасом розвісити об’яви про заборону розпивати алкогольні напої та курити на території школи”, – пояснює Кішак.

Якщо ж громадському патрулю вдасться когось зловити, за словами чоловіка, будуть проводити фото- і відеофіксацію, а також викликатимуть патрульних для складання адмінматеріалів. Про порушників планують розповідати у групі, яку створили мешканці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.