В Івано-Франківську взяв старт міжнародний дитячий футбольний турнір

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську, на стадіоні «Наука» ім. Романа Микитюка  розпочався  VIII традиційний міжнародний дитячий футбольний турнір пам’яті Заслуженого тренера Української РСР Петра Савчука.

В урочистому відкритті,  що передував старту восьмого за ліком, найчисленнішого дитячого  футбольного турніру на Прикарпатті,  взяли участь голова комітету збірних команд України УАФ, Заслужений тренер України  – Мирон Маркевич, міський голова Івано-Франківська  Руслан Марцінків, депутати Івано-Франківської міської ради та ветерани прикарпатського футболу, зокрема   Ярослав Думанський, Ігор та Миколи Юрченки, Володимир Мельниченко,  Мирослав Ступар.

У вітальних словах, із яким звернулись представники організаційного комітету турніру, пролунали  численні побажання юним футболістам, в тому  числі не тільки  здобуття перемоги у даному турнірі, але й досягненні завітної мети, гартування та здобуття спортивних навиків, що допоможуть не тільки у футболі. але й у житті.

Під звук Державного Гімну України, капітани команд,  урочисто підняли жовто-синій прапор над стадіоном «Наука».

Як повідомляла «Фіртка»,  VIII традиційний міжнародний дитячий футбольний турнір пам’яті Заслуженого тренера Української РСР Петра Савчука проходитиме в Івано-Франківську,  з 31 травня по 2 червня 2019р.

В турнірі беруть участь 31 дитяча футбольна команда клубів та спортивних шкіл України та Польщі.  Цьогорічні змагання на турнірі  проводяться у трьох вікових категоріях – 2006. 2007 та 2008років народження. В перші два дні, 31 травня та 1червня, усі команди гратимуть у груповому турнірі, за результатами яких визначать команди, що поведуть боротьбу за головні призи на турнірі.

Відзначимо, що команди 2006 року народження свої матчі проводять на МЦС «Рух», а команди  2007 та 2008 років народження на стадіоні «Наука»

Фінальні матчі турніру відбудуться, 2 червня, у неділю. По їх завершенню відбудеться нагородження переможців, призерів та лауреатів традиційного Футбольного дитячого турніру.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.