Фотозона, батути, флорбол і тато-кафе: у Франківську проводять «Фестиваль Сім’ї»

Новини, Суспільство

В міському парку ім. Т. Шевченка в рамках “Тижня подружжя” проходить Фестиваль Сім’ї.

Тож до 20 години в міському парку кожен відвідувач зможе знайти цікаву атракцію для себе: фотозону, флорбол, тато-кафе, майстер-класи, батути та багато іншого.

За словами організаторів, мета заходу — показати та розказати про різні ініціативи нашого міста, фокусом діяльності яких є робота з дітками, підлітками, безпосередньо подружніми парами та сім’ями, привернути увагу суспільства до розвитку інституту сім’ї та шлюбу та змотивувати і заохотити свідомі подружжя більше цінувати одне одного, розвивати і поглиблювати подружні стосунки та будувати їх.

“Ми прагнемо привернути увагу суспільства до шлюбу та надати практичні інструменти для побудови, підтримки та вдосконалення шлюбу”. – кажуть організатори.


Довідково:

Тиждень Подружжя — міжнародний рух, організатори якого прагнуть стверджувати та зміцнювати сімейні цінності в суспільстві.

Кожного року протягом одного тижня подружжя та шлюб стають головними темами у 22 країнах, об’єднуючи для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, церков, бізнесу та всіх небайдужих до цієї теми людей.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.