Степан Полторак представив керівному складу ЗС України новопризначеного начальника Генерального штабу України – Головнокомандувача ЗС України

Новини, Суспільство

Сьогодні, 23 травня, у Міністерстві оброни України відбулася офіційна церемонія представлення керівному складу оборонного відомства та Збройних Сил України новопризначеного начальника Генерального штабу України – Головнокомандувача ЗС України.

На початку заходу Міністр оборони України Степан Полторак оголосив відповідні укази Президента України щодо прийняття повноважень Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, а також щодо призначення генерал-лейтенанта Хомчака Руслана Борисовича начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України.

Міністр оборони України привітав генерал-лейтенанта Руслана Хомчака з призначенням на дуже відповідальну і серйозну посаду, побажав успіхів і перемог, а також визначив відповідні завдання.

– Руслан Борисович точно не є новою людиною для Збройних Сил України.  Він пройшов службу на всіх командних посадах, починаючи від командира взводу, добре знає здобутки, наявні проблеми, і знає над чим потрібно працювати.  Тому у мене немає жодних сумнівів в тому, що якість виконання поставлених завдань буде нарощуватись, ефективність підвищуватись і Збройні Сили будуть готові до виконання завдань, які визначні законами України, – зазначив Степан Полторак.

Міністр оборони України висловив вдячність генералу армії України Віктору Муженку.

– У важкі часи він керував Українською армією, брав на себе відповідальність. Навіть тоді, коли не було можливості чітко і своєчасно виконувати завдання він сам, зі зброєю в руках йшов попереду і вів за собою особовий склад, аби забезпечити виконання завдань. Він багато зробив для того, щоб провести системні реформи в Збройних Силах України і я вдячний йому за це, –  підкреслив Степан Полторак.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.