Прикарпаття знову заливатимуть дощі

Новини

Найближчими днями у більшості областей України пройдуть короткочасні дощі та прогримлять грози. Під час гроз є ймовірність сильних злив, шквалів та навіть граду.

Про це у своєму метеоблозі написала головний синоптик країни Наталя Діденко, інформує Фіртка.

Сьогодні на Прикарпатті вкотре  оголосили штормове попередження.

“В найближчу годину із збереженням до кінця дня 23 травня по області та місту очікується гроза, град, посилення північно-західного вітру 15-20 м/с”,- попереджають прикарпатців в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

У великих містах сильна злива у поєднанні із засміченими стоками може спровокувати локальне підтоплення вулиць, тому особливо ретельно обирайте місце для паркування вашого автомобіля.

У неділю, 26 травня у північних областях, 27 травня – у більшості областей України, окрім південного сходу, суттєві опади малоймовірні. Можна буде передихнути від дощів і зайнятися роботою чи відпочинком на відкритому повітрі.

Температура повітря впродовж найближчих днів не зазнаватиме особливих змін, протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +20+25 градусів, свіжіше буде на заході, +16+21 градус.

На заході та півночі у вівторок-середу знову черговий атмосферний фронт принесе дощі, грози та зниження температури повітря. У західних областях 29 травня похолодає до +10+16 градусів.

У неділю, 26 травня, ймовірність дощу зменшиться.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.