Прикарпаття мінімально поступилось Бразі (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 23 травня,  вперше в історії прикарпатського футболу на стадіоні “Рух” відбувся міжнародний товариський матч між командами “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Брага” (Португалія).

Перед грою глядачів розважала відома українська співачка Ірина Федишин.

В підсумку Івано-Франківське “Прикарпаття” з мінімальними рахунком програло португальській “Бразі”. Товариський матч проходив в обласному центрі на стадіоні “Рух” і завершився перемогою іменитих гостей 2:1.

На гол “Браги” у першому таймі іванофранківці відповіли влучним ударом головою Василя Цюцюри на початку другого. Однак португальцям вдалося відзначити й вдруге.

Прикарпаття могло зачепитися за нічию, проте з ударом кіпера франківців на останніх секундах матчу справився його візаві.

Цей історичний матч відвідало понад 6 тисяч вболівальників.

Нагадаємо, португальське місто Брага стало містом-побратимом Івано-Франківська. Угоду про співпрацю підписали у грудні 2016 року.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.