В м. Івано-Франківську пройшов другий етап військово-патріотичної гри “Джура” (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

18 та 19 травня 2019 року пройшов другий етап військово -патріотичної гри  гри”Джура”.
Зазначена гра “Джура” є системно-ступеневою формою національно – патріотичного виховання молоді і має на меті виховання громадянина-патріота, захисника державної незалежності та територіальної цілісності України. В другому етапі гри “Джура” взяло участь 20 команд закладів освіти області.

Гра прододиться у відповідності до Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру “Сокіл”(“Джура”) затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2018 року N 845 та з метою покращення національно-патріотичного виховання учнів в закладах освіти області.

19.05 2019 року завершився другий обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”). Зазначена гра “Джура” є завершальним заходом запланованої виховної роботи на засадах традицій Українського козацтвата козацько-лицарської духовності, що проводилась в закладі освіти.
Для безпосиредньої організації та проведення гри “Джура” був створений обласний штаб та суддівську колегію. До програми гри було включено 9 видів змагань, конкурсів та вікторин.
Загальне місце визначалось за сумою здобутих мість командою у різних видах змагань і перемагає та команда, яка набрала у підсумку найменьшу кількість балів. Переможцем зазначеного фіналу гри”Джура” став рій ” Гірські леви” Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-франківської обласної ради.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.