Марцінків закликав франківців користуватися комунальним транспортом, аби не довелося підвищувати ціну

Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків просить більше користуватися комунальний транспорт, щоб не довелося підвищувати вартість проїзду.

Про це він сказав 23 травня під час традиційного ранкового ефіру на своїй сторінці у фейсбук, щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням “Галку”.

Марцінків вкотре нагадав, що ситуація з соляркою та бензином є досить проблематичною, тому в Івано-Франківську дещо зменшили випуск комунальних автобусів.

“Прошу підтримувати комунальний транспорт. Дуже важливо сьогодні, аби транспорт їздив, щоб ціна не підвищувалася, тому підтримуємо кількість пасажирів. Ми запас маємо (ред. пального), але він не безрозмірний. Понад три тижні казначейство не пропускало ці видатки, надіємося, що це тиждень вдасться навіть по збільшеній ціні купити”, – каже мер.

Нагадаємо, що вартість проїзду у комунальному транспорті з карткою “Галка” – 6 грн, оплата банківською картою або SMS-квиток – 8 грн, готівкою – 10 грн. Вартість проїзду в приватних перевізників – 8 грн.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.