Близько 800 набоїв у автомобілі: прикарпатські поліцейські на блокпості в Угриневі виявили водія-порушника (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Набої до нарізної зброї правоохоронці виявили у киянина на блокпості. Слідчі розпочали кримінальне провадження, в ході якого буде встановлено походження заборонених предметів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Obozrevatel.

Минулих вихідних під час несення служби на блокпості в Угринівській територіальній громаді, правоохоронці для перевірки документів зупинили автомобіль Mercedes, яким керував 36-річний мешканець Києва.

Під час перевірки у салоні транспортного засобу поліцейські виявили предмети зовні схожі на набої до нарізної зброї, в кількості 749 штук.
На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для документування вчиненого кримінального правопорушення.
Речові докази вилучені і направлені на експертне дослідження.
За вказаним фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Івано-Франківщини й надалі продовжують працювати у посиленому режимі, аби не допустити дестабілізації ситуації в регіоні. Наголошуємо, що воєнний час вимагає жорстких методів задля безпеки громадян. Тож закликаємо громадян дотримуватися правопорядку!

На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та текст «02 полшя»

На зображенні може бути: текст «20 5L OL ဌ»

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.