ТОП-15 найкращих новорічних фільмів для перегляду у 2022 році

Новини, Суспільство

Почніть 2022 правильно — у піжамах на дивані. А для новорічного настрою ми зібрали добірку найкращих новорічних фільмів для перегляду.

Для сімейних затишних вечорів щоденна онлайн – газета Голос ІФ зібрала добірку зі святкових фільмів, у списку якої ви знайдете як романтичні драми та комедії, так і трилери, і навіть жахи.

1. «Хлопчик, на ім’я Різдво» (2021)

Почнемо свою добірку із зовсім «свіженького» фільму — «Хлопчик, на ім’я Різдво». Сімейна захоплива історія у жанрі фентезі про маленького юнака Ніколаса, який прямує до магічної країни ельфів, щоб знайти свого батька.

Loading video

2. «Поганий Санта» (2003)

Комедія для дорослих, наповнена чорним гумором. Террі Цвігофф показав історію незвичайного Санта-Клауса — Віллі, котрий щороку разом зі своїм напарником грабує черговий магазин. Він — лиходій, бабій та алкоголік. Але зустріч із маленьким хлопчиком перевернула життя поганого Санти та змусила Віллі стати на інший шлях.

Loading video

3. «Пара на свята» (2020)

Фільм з Еммою Робертс та Люком Брейсі, що вийшов у 2020 році, у головних ролях зачепить почуття кожного, хто опинився без «плюс один» у святковий сезон. Історія про двох трудяг, які втомилися проводити свою відпустку на самоті. Звичайно, це романтична комедія з пікантними нотками, але це шалено милий фільм.

Loading video

4. «Грінч» (2018)

Для найменших ми також знайшли, що подивитися. Комедійний мультик для всієї родини про буркуна-інтроверта Грінча, який терпіти не може всю передноворічну метушню. На думку Грінча спадає геніальна ідея — вкрасти Новий Рік. Але чи вдасться йому це?

Loading video

5. «Крампус» (2015)

Для любителів фільмів жахів «Крампус» — ідеальний варіант для перегляду напередодні Нового Року. Історія розповідає про сім’ю, яка зробила те, чого робити не можна: посварилася напередодні свята. Засмучений скандалами дорослих, маленький Макс знищує листа, якого написав для Санти. І замість доброго чарівника до них завітав Крампус — злий двійник. Чи вийде у героїв уникнути розправи за погану поведінку? Дізнайтеся у різдвяному фільмі жахів.

Loading video

6. «Історія Попелюшки: Різдвяне бажання» (2019)

Хто не любить серію фільмів про Попелюшку? Але різдвяна версія розповідає не лише класичну історію про дівчинку-сироту, а й подарує новорічну атмосферу. Кет Декер — співачка-початківець. Нік — новий Санта Клаус компанії. Під час зустрічі вони відразу відчувають потяг один до одного. Але чи це перша їх зустріч? Романтичний мюзикл з нотками комедії, який сподобається кожному з вас.

Loading video

7. «День бабака» (1993)

Вічна класика, яка ніколи не набридне (як і серія фільмів «Один удома»). Розповідати, про що цей фільм, як на мене, не має сенсу. Романтична комедія з духом свята, про яку ми просто вирішили вам нагадати.

Loading video

8. «Різдво на двох» (2019)

Емілія Кларк та Генрі Голдінг у чарівній історії кохання, яка натхнена легендарною музикою Джорджа Майкла. Головна героїня Кейт, яка працює в магазині товарів для Різдва, зловживає алкоголем і перестала турбуватися про своє життя. Проте випадкова зустріч з привабливим Томом змінює її сприйняття.

Loading video

9. «Містер Джангл та різдвяна подорож» (2020)

Новорічний фільм у жанрі фентезі, що оповідає про історію винахідника дитячих іграшок Джеронікуса Джангла. Щоб налагодити свої справи, він створює розумну ляльку-матадора — Дона Хуана Дієго. Але його заздрісний учень Густафсон викрадає винахід, після чого на містера Джангла чекає 30-річна криза ідей. Але все змінюється, коли напередодні Різдва приїжджає його онука Джорні.

Loading video

10. «Привіт, тату, Новий рік!» (2015)

Головний герой — Дастін Мейсон, розлучився зі своєю дружиною та був змушений жити далеко від своїх дітей. Його дружина Лінда знову вийшла заміж за коханого чоловіка Бреда, який щасливий з нею та її дітьми. Але настає момент, і Дастін розуміє, що не зможе без своїх дітей та Лінди. Він повертається і між чоловіками зав’язується реальне суперництво, яке супроводжується масою курйозних ситуацій. Різдвяна комедія, за переглядом якої ви щиро посмієтеся.

Loading video

11. «Клаус» (2019)

Ще один добрий мультфільм у нашій добірці для сімейного вечора із вашим чадом. Історія про розбещену дитину Джеспера, яку відправили у покарання в маленьке село за Полярним колом, і старого Клауса, що займається виробництвом дитячих іграшок. До чого приведе їхня зустріч, зможете дізнатися після перегляду.

Loading video

12. «Різдвяні хроніки» (2018)

Кейт та Тедді напередодні Різдва приймають рішення зняти на відео появу Санти. Але вони не мали навіть найменшого уявлення про те, чим може обернутися така витівка. Тепер разом із Сантою, ельфами та летючими оленями вони повинні врятувати чудове свято.

Loading video

13. «Чорне Різдво» (2019)

Фільм жахів, дії якого відбуваються перед Різдвом. У жіночому містечку коледжу в Хортоні, коли у всіх новорічний настрій, з’являється маніяк, який починає вбивати всіх поспіль. Щоб вижити, дівчатам потрібно об’єднатися та впоратися з жорстоким убивцею. Але чи вийде це у них?

Loading video

14. «Реальне кохання» (2003)

Новорічна романтична комедія, сюжет якої паралельно розгортається довкола дев’яти різних історій за 5 тижнів до Різдва.

Loading video

15. «Диво на 34 вулиці» (1994)

Завершує нашу добірку ще один канонічний різдвяний фільм — «Диво на 34 вулиці» (1994). Історія про маленьку Сюзан, яка не вірить у дива та Санта Клауса. Щоб повернути своїй дитині віру в чаклунство, її мати Дора наважується найняти старенького на роль Санти. Проте Сюзан має одну мрію — жити у щасливій та повній сім’ї. Але ж на те це і Різдво, щоби мрії починали збуватися. Чи зможе маленька дівчинка повірити у диво?

Loading video

Дуже сподіваємося, що ви знайдете у нашій добірці цікавий фільм, який подарує вам трошки новорічного настрою та додасть святкової атмосфери. А вибрати подарунки своїм рідним та близьким ви зможете у нашому інтернет-магазині.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.