Коломийська 10 гірсько-штурмова бригада запрошує на контрактну службу (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Висока заробітна плата, якісне соціальне забезпечення, гарні умови проживання.

10 гірсько-штурмова бригада запрошує охочих підписати контракт і піти на службу до Збройних Сил України. Військові показали, в яких умовах проживають під час відпусток та перебування на постійному місці дислокації – в Коломиї.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “НТК”.

“Ми тепер можемо відпочити тут, умови в нас, можна сказати, ідеальні. Помитися є де, в кімнатах тепло, кухня хороша. Набагато краще стало, адже були просто намети, потім казарми загального типу”, – каже військовослужбовець Роман Калинюк.

Наразі військові живуть у казармах покращеного типу, де є і загальна столова, і кухня – де вони можуть приготувати собі щось самі, якщо матимуть час та бажання.

Захисники України з 10 бригади запрошують до свого товариства людей, які хочуть стати їх побратимами. Тут шукають справжніх воїнів і патріотів – і вакансії є. Втім, і відбір досить ретельний.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.