Шляхи Прикарпаття засипає снігом — Служба автомобільних доріг

Економіка, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині дороги державного значення у напрямку Львова та Тернополя засипає снігом, у напрямку Чернівців сніжить менше.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Також дорожники розчищають замети на шляхах через три гірські перевали: Кривопільський, Вишківський та Яблуницький, повідомила Суспільному речниця Служби автомобільних доріг в області Людмила Стражник.

“Згідно з камерами відеоспостереження, які є в Служби автомобільних доріг у 12 напрямках, сніжить на Кривопільському і Вишківському перевалах, також — у львівському напрямку. На дорозі Н-18 у бік Тернополя — сильний снігопад, як і на Яблуницькому перевалі. Трохи менше снігу випадає на дорогах у бік Чернівців, це показує камера у селі Матеївці Коломийського району”, — каже Людмила Стражник.

За її словами, станом на 17:00 на дорогах державного значення області працювали 70 працівників, 11 — у режимі чергування. Вони використовували 53 спецавтомобілі.

Велику кількість техніки дорожники зосередили за Болеховом, на межі зі Львівською областю. Там також зафіксували сильні снігопади, тому на підйомі працюють снігоочисні спецавтомобілі, розповідає Людмила Стражник. Дорожники обробляють шляхи проти ожеледиці.

“На всіх ділянках працюють відповідальні працівники, ситуація — під постійним контролем диспетчерської служби, за потреби водіям радимо звертатися до диспетчерів”, — каже Людмила Стражник.

Через ожеледицю в Івано-Франківську тролейбуси не заїжджають на автостанцію № 2 в мікрорайоні Пасічна. Маршрут № 6 курсує у напрямку радіозаводу, без заїзду на автостанцію. Про це повідомили у Telegram-каналі комунального підприємства “Електроавтотранс”.

“Через погіршення стану дорожнього покриття (ожеледь) рух всього комунального транспорту здійснюється без дотримання графіків, за фактичним інтервалом”, — йдеться у дописі КП “Електроавтотранс”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.