Чи дадуть субсидії безробітним та студентам

Економіка, Новини, Суспільство

В Україні житлову субсидію можуть призначити студентам денної форми навчання і людям, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні.

Про це «Апостроф» повідомляє з посиланням на постанову Кабміну, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Житлові субсидії призначають, якщо особи протягом такого періоду не менше місяця: навчалися на денній формі навчання у закладах загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, професійної вищої освіти, вищої освіти або зареєстровані у службі зайнятості як безробітні;

  • отримували хоча б один із таких видів доходу, як пенсія, стипендія, допомога при народженні (усиновленні) дитини;
  • отримували допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, допомогу з догляду за особами з інвалідністю I та II групи внаслідок психічного розладу, допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, тимчасову державну соціальну допомогу непрацюючій особі загального пенсійного віку, яка не отримала права на пенсійну виплату, допомогу за безробіттям, допомогу з часткового безробіття на період карантину, встановленого Кабміном з метою запобігання поширенню на території України респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, статті 47-1 Закону «Про зайнятість населення».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.