Перевіряли закинутий спорткомплекс: в Івано-Франківську в чоловіків виявили наркотики

Новини, Суспільство
Учора, 24 вересня, під час патрулювання дворів по вулиці Бандери до муніципальних інспекторів звернулися мешканці з проханням перевірити закинутий спортивний комплекс «Електрон».
Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на сторінку Муніципальної інспекції Івано-Франківська у Facebook.
«Зі слів мешканців до спортивного комплексу продовжують ходити різні підозрілі особи для вживання наркотичних речовин і алкогольних напоїв», – йдеться у повідомленні.
Під час перевірки  території комплексу інспектори виявили двох підозрілих чоловіків та затримали невідомих.
Під час поверхневих перевірок у чоловіків виявили, ймовірно, наркотичні речовини.
«А саме: згорток з білою порошкоподібною речовиною, пакетик з речовиною схожою на канабіс, частина пристрою для вживання наркотичних речовин та декілька шприців з прозорою речовиною», – зазначили в інспекції.
Походження знайдених речовин чоловіки не змогли пояснити. Муніципали викликали працівників поліції.
«Також у них був “джентльменський набір”, який складався з декількох ножів, плоскогубців, кусачок і інших інструментів», – зазначили інспектори.
Правоохоронці забрали затриманих до відділу поліції для з’ясування всіх обставин.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.