«Батьківщина» разом із всіма українцями дали старт референдуму на захист землі (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

22 травня, в с. Березівка на Київщині відбулися збори ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо заборони продажу сільськогосподарської землі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Разом з іншими, участь у заході прийняла Івано-Франківська обласна організація ПП ВО «Батьківщина» на чолі із головою осередку Дмитром Шлемком.

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час свого виступу наголосила:

«З 1 липня набуває чинності закон, ухвалений Верховною Радою за поданням президента, яким передбачено розпродаж української землі – не в інтересах фермерів і вітчизняних сільгоспвиробників, як в інших цивілізованих країнах, а «реальний дерибан української землі». Українці мають боротися за своє право розвивати сімейне фермерство та правильний аграрний уклад, адже це – шлях до економічного розвитку країни.

Те, що ми зараз з вами робимо, – це справа для України, для народу. Це справа, яка в нашому серці. Ми з вами захищаємо Україну!» – наголосила Юлія Тимошенко.

Долучитися до організації референдуму зголосилися представники фермерських та аграрних асоціацій, громадських організацій, профспілок, науковці, усього понад 17 тисяч представників з усіх регіонів України.

До групи, яка збиратиме необхідні 3 мільйони підписів, відібрали 11 тисяч людей!

Подробиці у сюжеті від  Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.