Найстарша мешканка Європи одужала від COVID-19 за кілька днів до 117-річчя

Здоров'я, Новини, Суспільство, Туризм

9-го лютого о 09:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в смт Заболотів Заболотівської селищної ради , горить господарська будівля.

За викликом одразу було направлено чергове відділення 15-ої державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, місцеву пожежну охорону смт Заболотів та місцеву пожежну команду села Вовчківці, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ, з посиланням Бліц-Інфо.

Вогнем пошкоджені речі домашнього вжитку, внутрішнє облицювання стін та дах будинку. Загальна площа пожежі склала 3 метра. кв.

Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає. Пожежу локалізовано о 10:03 та ліквідовано о 10:05.

До гасіння пожежі залучено 8 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Управління ДСНС України у Івано – Франківській області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.