На Прикарпатті перекинувся і загорівся автомобіль, загинула жінка

Кримінал, Новини

В місті Болехів на Прикарпатті в ніч на п’ятницю, 21 червня, автомобіль врізався в стовп.Після зіткнення машина перекинулась і загорілась, інформує Голос.if.ua.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула, ще двоє постраждали. Як повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, інформація про інцидент на вулиці Шевченка надійшла після п’ятої години ранку. Водій легкового автомобіля “ВАЗ 21099” не впорався з керуванням, допустив зіткнення зі стовпом і подальшим перекиданням транспортного засобу. При цьому сам водій після аварії зник з місця аварії, його пасажирка, особисті дані якої зараз встановлюються, від отриманих травм загинула на місці. Ще двоє громадян жителі міста Болехів отримали поранення. Як зазначено, в результаті пожежі вогнем знищено горючі елементи кузова автомобіля. Збиток встановлюється.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.