“Сьогодні ринки можуть працювати”, – Марцінків

Новини, Суспільство

Проте, всі мають дотримуватися карантинних вимог.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська під час щоденного брифінгу. Він відзначив, що напередодні мав зустіч з підприємцями, які здійснюють торгівлю на ринках Івано-Франківська, інформує Голос.if.ua.

Було прийняте рішення, що торгівля на ринках здійснюватиметься доти, поки міська влада не отримає відповідний документ про їхнє закриття.

“Сьогодні будь-якого розпорядчого документа у нас нема. Тому ринки можуть працювати. Чи буде розпорядчий документ головного санітарного лікаря сьогодні – ніхто не знає. Але сьогодні ринки можуть в законний спосіб працювати. Тому ринки сьогодні працюють. Що буде завтра – це залежить від Постанови Кабінету Міністрів, а також від інших розпорядчих документів головного санітарного лікаря”, – заявив мер.

Він додав, що було прийняли рішення про те, що підприємці продовжуватимуть працювати  дотримуватися всіх карантинних вимог.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.