У Коломиї вшосте оберуть “Княгиню Покуття” (фото)

Новини, Суспільство

 

За титул змагатимуться 12 учасниць, віком від 16-ти до 23-х років.

Ведучі заходу: багаторазові переможці шоу «Розсміши коміка», фронтмени команди «Наш формат» – дует «the Підкова».

На конкурс запрошені зіркові гості, а саме Роман Скорпіон та учасник шоу «Голос країни»  ESKEN. Також організатори обіцяють багато сюрпризів та неймовірну шоу-програму.

Красуні вже знялися у двох фотосесіях.

Проект “Княгиня Покуття”, за словами організаторки Марії Акуленко, щороку відкриває нові обличчя молодих красунь нашого краю та дає їм можливість представляти Покуття на Всеукраїнському конкурсі “Княгиня України”.

До слова, нещодавно учасниці цьогорічного конкурсу дефілювали у вбранні українських дизайнерів на етнофестивалі у Львові. Дівчата покажуть своє дефіле у кількох виходах.

“Цьогоріч ведучими заходу будуть кількаразові переможці шоу “Розсміши коміка” та учасники “Ліги сміху” – фронтмени команди “Наш формат” – дует “the Підкова”. Зіркові гості заходу – запальний Роман Скорпіон та харизматичний співак Esken. Також на глядачів чекає яскрава та насичена шоу-програма”, – розповідає Марія Акуленко.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.