У Львові вручили повістки любителям Лепса, які агресивно реагували на зауваження

Новини, Суспільство

У Львові вручили повістки з викликом до територіального центру комплектування військ водієві та пасажирам автомобіля “Range Rover”, які 7 травня гучно слухали російську музику та напали на перехожого, що зняв це на відео. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ZAXID.NETпатрульну поліцію Львівської області.

У неділю 7 травня в центрі Львова журналіст Роман Гурський зробив зауваження пасажирам автомобіля Range Rover, бо вони гучно слухали пісню російського виконавця Грігорія Лепса, який підтримав російську агресію та відвідував окуповані території України.

Перехожий знімав інцидент на відео й після зауваження пасажир автомобіля намагався вибити з його рук телефон та вдарити в обличчя. Пізніше автомобіль припаркували на площі Адама Міцкевича, а самі хлопці з місця конфлікту втекли.

Після розголосу в соцмережах у понеділок 8 травня патрульні зупинили Range Rover на вулиці Кульпарківській.

За кермом автомобіля був 26-річний мешканець Донецької області, а агресивним пасажиром виявився 20-річний житель Одеси.

Водія й пасажирів автівки відвели у Львівське районне управління поліції №1. Їх перевірили на причетність до ворога (Росії). Молодий чоловік отримав від дільничного протокол за хуліганські дії.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.