У Франківську зупинили водія з підробленими документами

Кримінал, Новини, Суспільство
Водія транспортного засобу з підробленими документами виявили івано-франківські патрульні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Патрульну поліцію в Івано-Франківській області.

Так, здійснюючи патрулювання на вулиці Надрічній, за порушення правил дорожнього руху, інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz.

У ході перевірки документів 45-річний водій пред’явив поліцейським реєстраційний документ з явними ознаками підробки.
Патрульні склали на керманича адміністративні матеріали за ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення обставин справи.
“Вкотре наголошуємо громадянам — будьте відповідальними та неухильно дотримуйтеся норм чинного законодавства.
Пам’ятайте, що за використання завідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ”, — йдеться у повідомленні.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.