Поліція Івано-Франківська встановлює обставини ДТП, в якій травмовано жінку-пішохода

Кримінал, Новини, Суспільство
Подія мала місце 21 травня близько 17 години по вулиці Пасічна, що в обласному центрі. У результаті автопригоди травмовану жінку доставлено до медзакладу. Причини та обставини ДТП встановлює слідство.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області


Як встановили правоохоронці, 38-річна керманичка «FORD FIESTA», мешканка Загвіздянської громади, вчинила наїзд на пішохода. Остання переходила проїзну частину дороги, в межах нерегульованого пішохідного переходу зліва на право відносно руху автомобіля.


У результаті автопригоди потерпілу -1991 р.н., місцеву жительку, з травмами доставлено до лікарні.


Водійку перевірено на стан сп’яніння. Результат – тверезий.


За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.


Поліцейські вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху бути уважними та дотримуватись Правил дорожнього руху, водії дотримуйтесь швидкісного режиму та безпечної дистанції.


“Пішоходи, переходьте проїжджу частину виключно у спеціально відведених для цього місцях, а під час руху у темний час доби та в умовах недостатньої видимості – використовуйте світлоповертаючі елементи на одязі”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.