Генштаб повідомив про 37 бойових зіткнень з початку доби, найгарячіше на Покровському напрямку

Війна, Новини, Політика

Генштаб повідомив про 37 бойових зіткнень від початку доби, найгарячіше на Покровському напрямку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генштабу ЗСУ. 

Від початку доби 21 травня відбулося 37 бойових зіткнень із російськими окупантами, на Харківському напрямку ЗСУ відбивають атаку противника у напрямку Липців.

Такі дані штаб озвучив станом на 10.30 21 травня.

“Вже сьогодні відбулося 37 бойових зіткнень. Загарбники здійснили 514 обстрілів позицій наших військ, у тому числі – 21 з РСЗВ. Ворог завдав одного авіаудару із застосуванням керованої авіабомби. Також російські загарбники задіяли 63 дрони-камікадзе”.

На Харківському напрямку Сили оборони відбивають атаку противника у напрямку населеного пункту Липці. Ситуація контрольована, втрат позицій не допущено”.

Водночас Генштаб відзначає, що найгарячіша ситуація спостерігається на Покровському напрямку. Там від початку доби відбувалося 11 атак противника.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.