Вважався зниклим безвісти півтора року: у бою загинув прикарпатський командир Володимир Гасюк

Війна, Новини

У результаті проведення молекулярно-генетичної експертизи підтвердилася загибель Захисника Гасюка Володимира Ярославовича, жителя селища Ворохта.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Ворохтянської селищної ради.

Старший лейтенант Володимир Гасюк народився 28 липня 1991 року. ВІН був командиром гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3029. Призваний на військову службу по мобілізації 26 лютого 2022 року.

Як повідомляє військова частина, Герой загинув 3 грудня 2022 року внаслідок наступально-штурмових дій противника у районі села Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

“Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям Володимира. Сил і терпіння вам пережити цю невимовну втрату. Світла пам’ять та безмежна шана нашому Захиснику!”, – йдеться в дописі.

Про дату та час зустрічі Героя повідомлять додатково.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.